میزان حداکثر توان تولید شده همزمان واحدهای برق‌آبی در روز یکشنبه (١٢ تیرماه) امسال به میزان ٨٨٤٠ مگاوات رسید که ١٤ درصد افزایش را نسبت به مدت مشابه پارسال نشان می‌دهد که این امر نوعی رکوردشکنی به شمار می رود.

به‌ گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌ رسانی وزارت نیرو، از ابتدای امسال تا پایان مردادماه، از مجموع ١٢٥ واحد بزرگ، متوسط و کوچک نیروگاه‌های برق‌آبی کشور با ظرفیت اسمی ١١ هزار و ٣٥٤ مگاوات، میزان انرژی معادل ٧ میلیون و ٩٠٦ هزار و ٦٥٥ مگاوات ساعت تولید شده است.

این میزان انرژی تولید شده در مقایسه با مدت مشابه پارسال، هشت درصد رشد را نشان می‌دهد.

گزارشها حاکی از این است که میزان حداکثر توان تولید شده همزمان واحدهای برق‌آبی در روز (یکشنبه، ١٢ تیرماه) امسال به میزان ٨٨٤٠ مگاوات رسید که ١٤ درصد افزایش را نسبت به مدت مشابه پارسال نشان می‌دهد.

بر این اساس، حداکثر انرژی تولید شده روزانه مربوط به همان تاریخ، رکوردی معادل ١٠٠ هزار و ٦٢٤ مگاوات ساعت را ثبت کرد.

بر اساس اعلام کارشناسان شرکت مادرتخصصی توانیر، ضریب آمادگی واحدهای برق‌آبی در پیک شبکه امسال حدود ١٠٠ درصد بوده که این سطح از آمادگی در مقایسه با سالهای گذشته بی‌سابقه بوده است.

این گزارش می‌افزاید، واحدهای برق‌آبی کشور آمادگی تولید توان قابل اتکای فراتر از ١٠ هزار مگاوات را در پیک شبکه برق دارند.

شایان یادآوری است که استمرار قابلیت تولید و آمادگی هرچه بیشتر واحدهای برق‌آبی کشور در پیک تابستان سال آینده، نیازمند تزریق به هنگام منابع مالی برای شارژ انبار قطعات یدکی تجهیزات نیروگاهی، اتمام پروژه‌های اولویت‌دار، بهینه‌سازی و انجام تعمیرات بموقع است.